Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de nectarines, coupées en petits cubes
- 30 g de miel liquide
- 400 g de crème liquide entière
- 50 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, égrainée
- 4 jaunes d'œufs
- 2 c. à soupe de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2178 kJ / 521 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 38 g
Alternatywne przepisy
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 Min
Confiture ananas-mangue
1h 15 min
Crèmes brûlées à la crème de marrons
3h 20min
Pêches pochées, framboises, amandes
45min
Mousse d'abricot aux amandes
Brak ocen
Compote mangue-litchi
25 min
Compote de pommes aux biscuits maison
1h
Tarte amandine aux cerises
2h 30 min
Gelée au citron de Syracuse
3h 25 min.
Compote meringuée pomme-ananas
45min
Crème brûlée à la Passion
3 godz. 45 min
Compote de kiwi à la vanille
2h 30 min