Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de nectarines, coupées en petits cubes
- 30 g de miel liquide
- 400 g de crème liquide entière
- 50 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, égrainée
- 4 jaunes d'œufs
- 2 c. à soupe de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2178 kJ / 521 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 38 g
Alternatywne przepisy
Compote pommes-pruneaux et flocons d'avoine
35 dk
Compote poire-fenouil à l'anis étoilé (Pour les grands et les tout-petits)
45 dk
Crumble pie aux pommes, coings et noisettes
1 godz. 30 min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Crumble de figues à la noisette
45 dk
Tomates farcies à la pannacotta au parmesan, cœur coulant poivron et framboise
6h 40min
Semoule à la noisette, compotée d'abricots au romarin
30 Min
Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes
2h
Petite crème express aux fruits rouges
15 Min
Compote meringuée pomme-ananas
45 dk
Compote d'abricots et petits boudoirs
50 dk
Compote de poires
25 min