Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1349.4 kJ / 324.3 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 25.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 32.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace pêche-fraise
15min
Mayonnaise
5 min
Crème fouettée
10 min
Choux à la crème et aux fraises
1h 15 min
Bâtonnets glacés yaourt-framboise
15h 15min
Crème fouettée au basilic
2h 10min
Crème fouettée aux mûres
15min
Sorbet fraise-banane
5 min
Mousse chocolat blond-café marbrée caramel
7 Std.
Chantilly au chocolat
2h 10min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min