Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1349.4 kJ / 324.3 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 25.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 32.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpe Belle-Hélène
40min
Mayonnaise
5 min
Coques aux herbes, chantilly Passion
30min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 Min
Crème fouettée au basilic
2 Std. 10 Min
Légumes vapeur, vinaigrette à la grenade
45min
Crème fouettée aux mûres
15 Min
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Chantilly au chocolat
2 Std. 10 Min
Purée de pomme de terre et merguez
55 Min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min