Urządzenia i Akcesoria
Potato and porcini mushroom soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
celery cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces50 g
-
onion cut into halves50 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter40 g
-
water1200 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (1-2 cm)400 g
-
dried marjoram1 tsp
-
dried porcini mushrooms20 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
509.8 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
747.8 kJ /
178.7 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Goulash soup
2 godz. 35 min
Sweetcorn and potato chowder
40 min
Sauerkraut soup
50 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Potato pancakes
45 min
Slow cooked veal stew
2 godz. 10 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Vegetable tortilla with chorizo
50 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Chicken with bulgur and vegetables
3 godz. 5 min
Ukrainian borscht
35 min
Bulghur and lentil soup
1 godz.