Urządzenia i Akcesoria
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
truffle oil plus extra to serve10 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced60 g
-
brandy30 g
-
2 tsp Chicken stock paste, with 200 g water (see Tip)chicken broth bone,200 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
full cream milk200 g
-
truffle creme25 g
-
dashi powder5 g
-
cannellini beans rinsed and drained2 cans
-
sea salt to season½ tsp
-
ground white pepper to season¼ tsp
-
fresh chives finely sliced15 g
-
bread of choice, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
287.8 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
1852.3 kJ /
442.7 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
Versatile smooth soup
45 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Savory Three Cheese Tart
1 godz. 50 min
Chilli with corn bread
50 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Traditional minestrone
45 min