Urządzenia i Akcesoria
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
truffle oil plus extra to serve10 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced60 g
-
brandy30 g
-
2 tsp Chicken stock paste, with 200 g water (see Tip)chicken broth bone,200 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
full cream milk200 g
-
truffle creme25 g
-
dashi powder5 g
-
cannellini beans rinsed and drained2 cans
-
sea salt to season½ tsp
-
ground white pepper to season¼ tsp
-
fresh chives finely sliced15 g
-
bread of choice, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
287.8 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
1852.3 kJ /
442.7 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
Orange sponge cake
1 godz.
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Kale mash
30 min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Burnt orange marmalade
14 godz. 20 min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min