Crunchy fish fingers (9 months+)
TM6 TM5

Crunchy fish fingers (9 months+)

3.5 (10 ocen)

Składniki

  • 30 g Parmesan cheese, cut into pieces
  • 50 g panko breadcrumbs
  • 400 g boneless, skinless fish fillets, cut into 3 cm pieces
  • 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 tbsp tomato sauce
  • 3 tbsp plain flour, to dust
  • 1 egg, lightly beaten
  • oil, to shallow fry
  • sauce of choice

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
191.3 kJ / 45.7 kcal
Białko
5.3 g
Węglowodany
3.6 g
Tłuszcz
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
0.2 g
Sód
43 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy