Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
30 slices
Składniki
Wholegrain Easter bread
-
fresh dill leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
red onion cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)100 g
-
milk300 g
-
honey15 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
wholemeal plain flour560 g
-
egg1
-
butter cut into pieces50 g
-
sea salt2 tsp
Eggs
-
eggs chilled, straight from the fridge4
-
water to fill to 1L mark
Assembly
-
egg yolk beaten, to brush1
-
mixed salad leaves100 g
-
cooked smoked trout150 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
-
ground black pepper
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
222.9 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
447.1 kJ /
106.4 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
BBQ Seasoning
10min
Quinoa sushi
2h 45min
Lemon Pepper Seasoning
1h 30min
Creamy coconut yoghurt
18h
Gluten-Free Pretzels
2h 25min
ABC Nut Butter
10min
Almond quinoa pastry
50min
Wholegrain scones
30min
Cha gio (spring rolls)
55min
Cranberry Almond Cookies (Metric)
1h 20min