Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olive oil
- 1 garlic clove or 20 g brown onion
- 250 g skinless turkey breast or turkey leg meat (boneless), cut into cubes (3 cm) and patted dry with paper towel
- 2 - 3 pinches salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 1986.6 kJ / 473 kcal
- Białko
- 54.2 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 28.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 1044.8 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed prawns
15min
Browned Turkey Strips
15min
Browned pork cubes
15min
Bacon with chicken strips
15min
Sautéed turkey strips
15min
Browned pork strips
15min
Cheese mousse
10 min
Browned pork mince
20 min
Browned Turkey Cubes
15min
Sautéed chicken cubes
15min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Sautéed chicken strips
15min