Urządzenia i Akcesoria
Stone fruit galettes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
hazelnuts skins on60 g
-
rolled oats40 g
-
spelt flour plus extra for dusting (see Tips)150 g
-
butter100 g
-
egg1
-
water3 - 4 tsp
-
stone fruit cut into slices (e.g. plums, peaches, nectarines, apricots)3 - 4
-
apricot jam (warmed)
-
natural yoghurt to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
146.8 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1398.8 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nectarine Tart with Frangipane
1 godz.
Panforte
1 godz. 30 min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Moroccan bundt
1 godz. 20 min
Almond and pear tart
40 min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 godz. 20 min
Pear and chocolate frangipane
2 godz.
Cherry and peach loaf
1 godz. 55 min
Fruit, Date and Nut Chop (TM5/6 Metric)
5 min
Panforte
1 godz. 30 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.