Sautéed turkey strips
TM6

Sautéed turkey strips

2.0 (3 oceny)

Składniki

  • 20 g olive oil
  • 1 garlic clove or 20 g brown onion
  • 250 g skinless turkey breast or turkey leg meat (boneless), cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and patted dry with paper towel
  • 2 - 3 pinches salt
  • 2 - 3 pinches ground black pepper

Wartości odżywcze
na 250 g
Kalorie
1965.1 kJ / 469.7 kcal
Białko
62.2 g
Węglowodany
1.2 g
Tłuszcz
20.8 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Błonnik
0.2 g
Sód
491.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy