Urządzenia i Akcesoria
Sautéed turkey strips
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
olive oil20 g
-
garlic clove or 20 g brown onion1
-
skinless turkey breast or turkey leg meat (boneless), cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and patted dry with paper towel250 g
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
491.7 mg
Białko
62.2 g
Kalorie
1965.1 kJ /
469.7 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 godz. 20 min
Steamed Button Mushrooms
35 min
Browned pork cubes
15 min
Browned Turkey Strips
15 min
Browned Pork Cubes
15 min
Mushroom sauce
20 min
Chicken with tomato sauce
1 godz.
Creamed spinach
15 min
Avocado and banana popsicles
4 godz. 5 min
Peas with ham
30 min
Rabbit stew
1 godz.
Prune Jam
55 min