Urządzenia i Akcesoria
Ciabatta olive sticks
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
16 portions
Składniki
-
lemon peel only, no white pith1
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
water550 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
olive oil plus extra to grease45 g
-
baker's flour plus extra to dust750 g
-
sea salt2 tsp
-
pitted Kalamata olives (see Tips)200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
329.9 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
888.2 kJ /
212.3 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pull-Apart Dinner Rolls
2 godz. 15 min
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Endless Variations Bread
45 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Focaccia
3 godz.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Pizza sauce
30 min
Keftedes (meatballs)
2 godz. 30 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min
Greek pita breads
1 godz. 15 min