Urządzenia i Akcesoria
Floating islands
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Créme anglaise
-
full cream milk450 g
-
egg yolks6
-
caster sugar70 g
-
vanilla sugar15 g
Toffee syrup
-
unsalted butter40 g
-
double cream65 g
-
brown sugar50 g
White snow
-
caster sugar30 g
-
egg whites6
-
sea salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts (opcjonalnie) crushed, for garnishing or 30 g chocolate chips, for garnishing30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
107 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
1204.1 kJ /
286.6 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
26.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche buns with cheese
2 godz. 30 min
Home-style soda bread with spring onion
1 godz.
Berry and cream sponge "omelettes"
25 min
Moroccan filled bread rolls (Batbout)
2 godz. 40 min
Saint-Honore
2 godz. 45 min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 godz. 20 min
Borscht with Polish dumplings
1 godz. 30 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 godz. 25 min
Artisan Bread (Betty) Metric
4 godz. 35 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Milk bread (Challah)
2 godz. 20 min