Urządzenia i Akcesoria
Mini Classic Polish "torts"
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Sponge
-
butter to grease
-
plain flour plus extra to dust120 g
-
eggs4
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
sea salt2 pinches
Blueberry jam
-
fresh blueberries (see Tips)250 g
-
jam sugar100 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Lemon water
-
water70 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced300 g
Cream mixture
-
mascarpone cheese (see Tips)250 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
icing sugar20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fresh mixed berries extra of choice to decorate
-
fresh mint leaves only to decorate
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
1730.8 mg
Białko
63 g
Kalorie
16850.2 kJ /
4027.3 kcal
Tłuszcz
223.1 g
Błonnik
21.3 g
Tłuszcz nasycony
123.8 g
Węglowodany
463.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crystal Sweet Potato Mooncake
1h 40min
Soft and Fluffy Chocolate Buns
1h 30min
Peanut Butter
5min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40min
Charlotte Russe
3h
Lemon Peel Pound Cake
1h 50min
Chocolate Babka
3h
Cinnamon buns
3h 5min
Chocolate Basque cheesecake
2h
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Classic Polish 'tort'
2h 25min
Fluffy ricotta pancakes
35min