Zuppa di bulgur e lenticchie rosse

Zuppa di bulgur e lenticchie rosse

4.4 78 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla a metà
    100 g
  • spicchi di aglio
    2 - 3
  • di concentrato di pomodoro
    40 g
  • di burro
    30 g
  • di lenticchie rosse secche
    200 g
  • di menta secca tritata
    2 cucchiai
  • di riso
    30 g
  • di bulgur
    20 g
  • di sale
    1 ½ - 1 ¾ cucchiaini
  • di pepe nero macinato
    ¼ cucchiaino
  • di peperoncino secco piccante
    ¼ cucchiaino
  • di acqua a temperatura ambiente
    1470 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 396.5 kcal / 1660 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 7.3 g
Węglowodany 38 g
Błonnik 10.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...