
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di bulgur e lenticchie rosse
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
di cipolla a metà100 g
-
spicchi di aglio2 - 3
-
di concentrato di pomodoro40 g
-
di burro30 g
-
di lenticchie rosse secche200 g
-
di menta secca tritata2 cucchiai
-
di riso30 g
-
di bulgur20 g
-
di sale1 ½ - 1 ¾ cucchiaini
-
di pepe nero macinato¼ cucchiaino
-
di peperoncino secco piccante¼ cucchiaino
-
di acqua a temperatura ambiente1470 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
396.5 kcal /
1660 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
7.3 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ieri. Oggi. Sempre
50 Przepisów
Włochy
Włochy