Urządzenia i Akcesoria
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz.
4 portions
Składniki
Tortillas
-
quinoa50 g
-
chia seeds50 g
-
polenta (cornmeal)50 g
-
sesame seeds2 tbsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
lime juice freshly squeezed (approx. ½ lime)2 tsp
-
water60 g
Corn and coriander salsa
-
water700 g
-
sweet corn cobs husks removed650 g
-
red onion¼
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
avocado flesh only1
-
lime juice freshly squeezed, (approx. 2 limes)30 g
-
sea salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
Shredded beef cheeks
-
boiling water400 g
-
ancho chilli deseeded1
-
fresh coriander including roots3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
fresh bird's eye chilli deseeded if preferred1
-
garlic cloves4
-
beef cheeks trimmed and cut into cubes (3 - 4 cm)900 g
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
cocoa powder2 tsp
-
dark cooking chocolate (optional)30 g
-
water120 g
-
Meat stock paste1 tbsp
-
peanut butter3 tsp
-
tomato paste3 tsp
-
lime juice freshly squeezed, (approx. 2 limes)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
560.1 mg
Białko
54.3 g
Kalorie
2653 kJ /
631.5 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Bengali fish cakes
1 godz. 20 min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 godz. 5 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min