![Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B3752C4F-678E-4DCC-B65A-E0F056EDA853/Derivates/7815E24C-3EEF-434C-A476-74131DCBB78B.jpg)
Wersje kompatybilne
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Parmesan crust
- 60 g day old sourdough bread
- 2 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g Brazil nuts
- 1 egg
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp fresh ground black pepper
Lamb
- 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
- 2 tbsp honey
- 600 g water
- 300 g kipfler potatoes, cut into halves
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 20 g unsalted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp ground nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4948.5 kJ / 1178 kcal
- Białko
- 41.7 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 85.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 34.4 g
- Błonnik
- 11.4 g
- Sód
- 712.7 mg
Alternatywne przepisy
Barbecued pork ribs
26h 15min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Beef stroganoff
35 Min
Jalapeño poppers
35 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 Std. 30 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Lamb and feta meatballs
30min