Wersje kompatybilne
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Parmesan crust
- 60 g day old sourdough bread
- 2 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g Brazil nuts
- 1 egg
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp fresh ground black pepper
Lamb
- 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
- 2 tbsp honey
- 600 g water
- 300 g kipfler potatoes, cut into halves
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 20 g unsalted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp ground nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4948.5 kJ / 1178 kcal
- Białko
- 41.7 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 85.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 34.4 g
- Błonnik
- 11.4 g
- Sód
- 712.7 mg
Alternatywne przepisy
Beef stroganoff
35min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Pork san choy bau
25min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Chicken pesto pasta
30 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Beef ragu
1h 25min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Thai red chicken curry
30 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Chorizo and chicken pasta
50min