Urządzenia i Akcesoria
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 portions
Składniki
Parmesan crust
-
day old sourdough bread60 g
-
garlic cloves2
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (2 cm)50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
Brazil nuts60 g
-
egg1
-
unsalted butter30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fresh ground black pepper1 tsp
Lamb
-
lamb cutlets French trimmed (see Tips)6
-
honey2 tbsp
-
water600 g
-
kipfler potatoes cut into halves300 g
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
olive oil plus extra for frying1 tbsp
-
salt to season
-
fresh ground black pepper to season
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped5 sprigs
-
unsalted butter20 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
ground nutmeg½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
712.7 mg
Białko
41.7 g
Kalorie
4948.5 kJ /
1178 kcal
Tłuszcz
85.3 g
Błonnik
11.4 g
Tłuszcz nasycony
34.4 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2 godz. 15 min
Curry lamb cutlets
1 godz.
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Beef ragu
1 godz. 25 min