Urządzenia i Akcesoria
Mini pad Thai frittatas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
olive oil spray for greasing
-
vermicelli noodles50 g
-
water for steaming
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (2 cm)300 g
-
medium raw prawns peeled, cleaned and cut into thirds12
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices3
-
fresh coriander leaves and stalks roughly chopped20 sprigs
-
palm sugar (2 cm)1 cube
-
eggs5
-
fish sauce2 tbsp
-
lime juice1 tbsp
-
salt (optional)⅛ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
oil20 g
-
sweet chilli sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1174.5 mg
Białko
24.4 g
Kalorie
1132.4 kJ /
269.6 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced lamb pie
40 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 godz. 15 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Pork, apricot & coconut wraps
50 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Asian chicken noodle salad
45 min