![Mini pad Thai frittatas Mini pad Thai frittatas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/273C8EEC-ED47-4009-96AD-B6EA5CAACEFF/Derivates/35edc8b4-a533-43aa-8c36-7f09e1d3c01d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- olive oil spray, for greasing
- 50 g vermicelli noodles
- water, for steaming
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (2 cm)
- 12 medium raw prawns, peeled, cleaned and cut into thirds
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 20 sprigs fresh coriander, leaves and stalks roughly chopped
- 1 cube palm sugar (2 cm)
- 5 eggs
- 2 tbsp fish sauce
- 1 tbsp lime juice
- ⅛ tsp salt (optional)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 20 g oil
- sweet chilli sauce, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1132.4 kJ / 269.6 kcal
- Białko
- 24.4 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 1174.5 mg
Alternatywne przepisy
Passionfruit and coconut slice
5 Std.
Passionfruit and macadamia truffles
3 Std. 30 Min
Zingy avocado and lime dip
10 Min
Thai red pork curry
35 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Chicken and almond stir-fry
30min
Ginger chicken wings
40min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55 min
Thai chilli chicken and basil
30min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 Std.
Creamy coconut chicken curry
30min