Chou farci de tourteau

Chou farci de tourteau

4.0 1 ocena
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

Le chou farci
  • 800 g d'eau
  • 1 crabe entier frais type tourteau (600 g env.)
  • 4 feuilles de chou frisé
  • 100 g d'oignon rouge coupé en deux
  • 10 g de cerfeuil frais
  • 180 g de noix de saint-jacques
  • 1 blanc d'œuf
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 4 pincées de sel
  • 4 pincées de poivre moulu
La bisque
  • 20 g d'oignon
  • 20 g de carotte
  • 1 gousse d'ail
  • 15 g de céleri branche
  • 10 g d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de concentré de tomate
  • 25 g de cognac
  • 200 g de fond de volaille
    200 g d'eau, et 1 cube de bouillon de volaille
  • 120 g de crème liquide entière

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 390.5 kcal / 1625.5 kJ
Białko 22.3 g
Tłuszcz 27.3 g
Węglowodany 10.8 g
Błonnik 1395.8 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 16.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...