Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de beurre
- 30 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
- 2 bâtons de cannelle
- 6 poires, coupées en deux et égrainées
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- glace à la vanille, pour le service
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 874.3 kJ / 209.5 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 19.8 mg
Alternatywne przepisy
Rissoler 300 g de champignons frais
25 Min
Faire sauter 400 g de pommes
15 Min
Accompagnement de légumes d'automne sous-vide
1 Std. 20 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Galette frangipane aux framboises
1h 30min
Sauce caramel au café
45min
Caramel liquide
25 Min
Salade de fruits cuits sous-vide
40min
Sous-vide magrets de canard
2h
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 Min
Foie gras sous-vide
72 Std.