Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 1 bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- 4 cuisses de canard confites, désossées
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- 350 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 250 g de panais, coupé en morceaux
- 4 pêches plates
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2220 kJ / 531 kcal
- Białko
- 25.2 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 37.2 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de mangue et sorbet fromage blanc
4 Std. 15 Min
Filet de poulet sauce à la pêche
35min
Filet mignon exotique
35min
Poulet rhum-coco
2 godz. 30 min
Bar au beurre de groseilles
55 min
Filet mignon aux nectarines
40min
Filet mignon patate douce et mangue
50min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25min
Brochettes de filet mignon à l'ananas
1 godz. 40 min
Poulet aux pêches jaunes
30min
Parmentier de canard à la patate douce
40min
Effiloché de canard en parmentier
55 min