Gravlax de salmón

Gravlax de salmón

4.5 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 60 godz. 30 min
8 raciones

Składniki

  • 150 g de azúcar
  • 150 g de sal gorda
  • 1 cucharadita colmada de semillas de hinojo
  • 30 - 40 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
  • 1000 g de lomo de salmón fresco con piel
  • 2 cucharadas de brandy

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 345 kcal / 1444 kJ
Białko 29.2 g
Tłuszcz 16.4 g
Węglowodany 19.2 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 8357.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...