Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 60 g de jus d'orange
- 3 œufs
- 10 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 992 kJ / 238 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Iles flottantes aux carambars
1 Std. 20 Min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 godz. 15 min
Crème brûlée au chocolat
3h 15min
Bouchée croquante à l'abricot
24 Std. 55 Min
Mousse au chocolat magique
15min
Roses des sables
1h 30min
Dômes banane et chocolat
6h 30min
Tarte aux chocolats
2h 20min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Riz au lait de riz
35min
Crumble express de Bruges
35min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3h 10min