Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 60 g de jus d'orange
- 3 œufs
- 10 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 992 kJ / 238 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble express de Bruges
35min
Breizh bowl
13hod.
Gâteau au caramel
45min
Gâteau en verrine
40min
Mousse au chocolat magique
15min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15min
Riz au lait de riz
35min
Carottes parfumées
5min
Crémeux de Carambar
2j 30 menit
Iles flottantes aux carambars
1h 20min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Tarte au citron destructurée
20 min