Biscuit roulé

Biscuit roulé

4.6 331 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 parts

Składniki

  • 4 œufs (53-63 g chacun, voir rubrique "Conseil(s)")
  • 100 - 120 g de sucre en poudre à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à café de sucre vanillé maison
    ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 120 g de farine de blé
  • 1 pincée de sel (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 5 g
Kalorie 641 kJ / 153 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...