Urządzenia i Akcesoria
Biscuit roulé
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 parts
Składniki
-
4 œufs (53-63 g chacun, voir rubrique "Conseil(s)")
-
100 - 120 g de sucre en poudre à ajuster en fonction des goûts
-
½ c. à café d'extrait naturel de vanille1 c. à café de sucre vanillé maison
-
120 g de farine de blé
-
1 pincée de sel (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
5 g
Kalorie
641 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Escale gourmande
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Bûche express au praliné
45 min
Roulé au chocolat
1 godz. 30 min
Lunettes à la confiture
2 godz. 25 min
Napolitain
73 godz. 40 min
Gâteau roulé à la confiture d'abricots
1 godz. 25 min
Madeleines
30 min
Pâte à gaufre
1 godz. 30 min
Ganache au chocolat
20 min
Gâteau roulé à la confiture
30 min
Roulé chocolat-noisette
1 godz.
Chouquettes
1 godz.
Marbré express au chocolat
45 min