Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 600 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 75 g de sucre en poudre
- 5 œufs
- 400 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1654 kJ / 399 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 120 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riz au lait
1h
Biscuits au beurre
50min
Crème au chocolat
3h 25 min.
Crème brûlée
2u. 40min
Mousse au chocolat
3h 20min
Crème caramel
3h
Crème dessert à la vanille
3h 40min
Yaourt nature
14 Std.
Crème dessert aux deux saveurs
1h 15 min
Mousse aux fruits rouges
5h
Petits pots de crème au chocolat
40min
Œufs au lait
50min