Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 600 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 75 g de sucre en poudre
- 5 œufs
- 400 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1654 kJ / 399 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 120 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème caramel
3u.
Riz au lait
1 Std.
Biscuits au beurre
50 Min
Crème au chocolat
3 Std. 25 Min
Soufflé au caramel
35min
Mousse au chocolat
3h 20min
Petits pots de crème au chocolat
40min
Mousse aux fruits rouges
5h
Crème dessert aux deux saveurs
1h 15min
Œufs au lait
50 Min
Yaourt nature
14h
Crème brûlée
2h 40min