Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 40 g d'huile de noisette
- 200 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 1 c. à café de cacao en poudre non sucré
- 400 g de lait concentré sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6742 kJ / 1613 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 202 g
- Tłuszcz
- 77 g
Alternatywne przepisy
Barres croustillantes maison
50 min
Napolitain
73h 40min
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2h
Baguette viennoise
4h 25min
Yaourt à boire au chocolat
8u. 15min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Tablette de chocolat au blé soufflé
2h 40min
Barres chocolat-caramel
1 godz. 30 min
Pain au lait (Simplicité)
2 godz. 20 min
Petits oursons guimauve-chocolat
4h
Ficelles apéro (Plaisir)
1h 15min