Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 2 œufs (53-63 g chacun)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- sel (environ 1 c. à café par litre d’eau)
- eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1049 kJ / 251 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
-
Basiques - Pâtes 11 Przepisów, Francja
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Hiszpania
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Beneluks
-
Ma cuisine au quotidien 239 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 196 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Kanada
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Szwajcaria
-
Mix and Match II 20 Przepisów, Francja
-
Vos pâtes à la machine à pâtes 19 Przepisów, Francja
Alternatywne przepisy
Ravioli, on est lundi !
2 godz. 30 min
Pommes duchesse
1h
Sauce ketchup
1 godz. 10 min
Pâte feuilletée express
2 Std.
Ravioli maison
2 godz. 15 min
Pâtes fraîches au basilic
40 min
Baguette
3 Std. 45 Min
Bagel
1 godz. 10 min
Pâte à chou
2 Std.
Gnocchis
45 min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1h 15min
Bretzel
1 godz. 10 min