Urządzenia i Akcesoria
Pâtes fraîches
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
200 g de farine de blé et un peu pour fariner
-
2 œufs (53-63 g chacun)
-
1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
-
sel (environ 1 c. à café par litre d’eau)
-
eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1049 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basiques - Pâtes
10 Przepisów
Francja
Francja
Les pestos
9 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Mix and Match II
20 Przepisów
Francja
Francja
Vos pâtes à la machine à pâtes
19 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Préfou au beurre aillé
3 godz.
Bretzel
1 godz. 10 min
Ravioli maison
2 godz. 15 min
Pain ciabatta
3 godz. 45 min
Pâte à pizza
1 godz.
Pâte feuilletée express
2 godz.
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55 min
Pâtes fraîches au basilic
40 min
Ravioli, on est lundi !
2 godz. 30 min
Pain de mie moelleux
3 godz. 25 min
Pain vapeur
2 godz.
Gnocchis
45 min