![Cheesecake alle pesche con fiori eduli Cheesecake alle pesche con fiori eduli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a4f0a9dd-6a2a-4a1a-9b4f-0d1533a0629f/Derivates/0c4a7db0-3229-4ef8-9778-e4540dda1597.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g di gelatina in fogli
- 150 g di fiocchi di avena
- 60 g di datteri denocciolati
- 40 g di olio di cocco
- 600 g di pesche, sbucciate, denocciolate e a pezzi (2-3 mm)
- 90 g di zucchero
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 200 g di latte
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 500 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 - 25 fiori edibili, misti, per la decorazione
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1516.3 kJ / 362.4 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 32.5 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.7 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 197.3 mg
Alternatywne przepisy
Cupcake mandorle e carote con crema al formaggio
1 Std.
Cheesecake raw alle fragole
6h 50 min
Cheescake al caco mela
8h
Cheesecake alla crema pasticcera e fragole
4 Std. 25 Min
Tiramisù allo zabaione
7 Std.
Cheesecake arachidi e caramello
2h 30min
Cheesecake all'arancia
5h 40min
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1h 30min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Cheesecake alle pesche
8h 30 min
Cheesecake ai lamponi
3 Std. 20 Min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min