Cheesecake alle pesche con fiori eduli

Cheesecake alle pesche con fiori eduli

4.3 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
10 fette

Składniki

  • di gelatina in fogli
    15 g
  • di fiocchi di avena
    150 g
  • di datteri denocciolati
    60 g
  • di olio di cocco
    40 g
  • di pesche sbucciate, denocciolate e a pezzi (2-3 mm)
    600 g
  • di zucchero
    90 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    1 cucchiaio
  • di latte
    200 g
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
  • di formaggio fresco spalmabile
    500 g
  • fiori edibili misti, per la decorazione
    20 - 25

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 362.4 kcal / 1516.3 kJ
Białko 9.2 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 32.5 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 13.7 g
Sód 197.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...