![Pane alla birra (TM6) Pane alla birra (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1ae21fa3-c54e-46df-9a0e-a357bea09d73/Derivates/31781861-ac9f-41ec-80fa-10bbb0a3361e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g di birra chiara
- 4 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 W260
- 5 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 809.6 kJ / 193.5 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 2.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Focaccia di semola
6 Std. 40 Min
Pane al latte con semi di papavero
1 Std. 40 Min
Pane alla ricotta
3 Std.
Pane senza lievito
19 Std.
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1 Std. 15 Min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Cornetti brioche
6h 30min
Pane bianco
3 Std.