Urządzenia i Akcesoria
Pane alla birra (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porzioni
Składniki
-
240 g di birra chiara
-
4 g di lievito di birra fresco
-
400 g farina tipo 0 W260
-
5 g di sale
-
1250 g di acqua
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
2.3 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
809.6 kJ /
193.5 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentazione
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 godz. 30 min
Pane senza lievito
19 godz.
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Focaccia caprese
3 godz. 30 min
Carote sottovuoto timo e feta
1 godz.
Treccia di pane alle olive
5 godz. 30 min
Pane bianco
3 godz.
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1 godz. 15 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 min
Pane alla ricotta
3 godz.
Mezzaluna di pane al farro
3 godz.