![Pane semintegrale a lievitazione naturale Pane semintegrale a lievitazione naturale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/231C5654-178D-485C-9A56-089070883A5A/Derivates/6f016bac-98a9-4ed2-afb6-a0a1ec19ab82.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Li.co.li.
- 80 g di farina di forza W330
- 80 g di acqua minerale naturale
- 10 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Impasto del pane
- 260 g di acqua minerale naturale
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di farina integrale
- 5 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 956.5 kJ / 228.6 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 46.7 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 242.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Formaggio spalmabile alla soia
14klst 30 min
Pane contadino ai cereali
7h
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 godz. 30 min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4 godz.
Focaccia di semola
6 Std. 40 Min
Pane alla birra (TM6)
4 godz.
Pane senza lievito
19h
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Pizza romana bianca
6 Std. 30 Min
Pane toscano con lievito madre
5 godz.