Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Li.co.li.
- 80 g di farina di forza W330
- 80 g di acqua minerale naturale
- 10 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Impasto del pane
- 260 g di acqua minerale naturale
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di farina integrale
- 5 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 956.5 kJ / 228.6 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 46.7 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 242.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Banettes rustiche
15h
Pane senza lievito
19h
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Pane contadino
19h
Filone di segale
4h
Pane contadino ai cereali
7h
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane bianco
3h
Pane toscano con lievito madre
5h
Pizza romana bianca
6h 30min
Lievito madre
72h 15min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20hod.