Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g rice milk (see Tips)
- 50 g plain flour
- 50 g dairy free spread
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 4009 kJ / 954 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 79.26 g
- Tłuszcz
- 65.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.9 g
- Błonnik
- 4.72 g
- Sód
- 1721.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gluten free gingerbread cookies
2u. 35min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 Std. 5 Min
Vegan parmesan shards
3h 55 min.
Plant-based béchamel sauce
10 min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Dairy free tzatziki
24 Std. 5 Min
Vegan macadamia cheese ball
56u. 55min
Cashew pouring cream
35min
Savoury cashew cream cheese
3h 10 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Vegan custard
15min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 godz.