Urządzenia i Akcesoria
Coconut rice pudding with banana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
coconut milk (see Tips)270 g
-
milk590 g
-
Arborio rice160 g
-
vanilla bean paste½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
pure maple syrup plus extra to serve1 tbsp
-
banana cut into thin slices, to serve (see Tips)1
-
desiccated coconut toasted, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
72.4 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1885 kJ /
448.8 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
17.5 g
Węglowodany
51.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 min
Rice pudding
50 min
Custard
10 min
Magnolia Kitchen brownies
1 godz. 10 min
Coconut rice pudding with fresh mango
25 min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 godz.
Chocolate mousse
1 godz. 10 min
Cacao custard (Toddlers and beyond)
20 min
Better-for-you custard
15 min
Semolina custard
20 min
Spiced carrot porridge
25 min