
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cornichons coupés en morceaux
- 100 g de carotte coupée en tronçons
- 100 g d'oignon coupé en quatre
- 30 g d'huile végétale
- 70 g de concentré de tomate
- 300 g de cœurs de poulet
- 30 g d'orge perlé rincé
-
1000
g de bouillon de poule
lub 1000 g d'eau - ½ c. à café de sel
- 300 g de pommes de terre détaillées en dés (1 cm)
- 10 grains de poivre noir
- 1 feuille de laurier déshydratée
-
10
g d'aneth frais pour la finition
lub 10 g de persil frais pour la finition - 60 g de crème fraîche épaisse pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 272 kcal / 1137 kJ
- Białko
- 13 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Węglowodany
- 18 g
- Błonnik
- 2.6 g