Wersje kompatybilne
Pasta de trigo sarraceno con espárragos y fresas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de cebolla
- 20 g de aceite de oliva
- 6 espárragos verdes en trozos de 1 cm
- 5 fresas en mitades
- 170 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 80 g de pasta corta seca de trigo sarraceno (p.ej. fusilli o macarrones)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2243 kJ / 536 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 20 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30 Min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 Min
Quinoa cocida (Cocción de arroz)
30 Min
Arroz integral precocido
2óra 30p
Quinoa con verduras al vapor (sin gluten)
30 Min
Cocción de arroz integral
35 Min
Arroz integral, lentejas y verduras al vapor
2 Std. 50 Min
Arroz basmati integral (Cocción de arroz)
1h
Ensalada de quinoa con tofu
45 min
Ensalada de trigo sarraceno con pimientos
45 min
Bowl vegetariano con quinoa (Cocción de arroz)
1 Std. 20 Min
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35 Min