Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de agua
-
250
g de judías verdes redondas frescas en trozos (2-3 cm)
lub 250 g de judías verdes planas frescas en trozos (2-3 cm) -
200
g de fideos orientales transparentes (celofán)
lub 200 g de fideos orientales de arroz (celofán) - 1 zanahoria (aprox. 80 g), en trozos (2-3 cm)
- 40 g de aceite de sésamo
- 80 g de cebolleta en juliana
- 30 g de salsa de soja
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 741 kJ / 177 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 17.2 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 455.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guisantes con jamón y huevos poché
25 min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min
Cuscús especiado de verduras
30min
Arroz con brócoli, atún y aguacate
30min
Judías al horno con verduras
30min
Ensalada de quinoa con judías verdes
30min
Bulgur de grano medio (Cocción de arroz)
35 Min
Arroz vietnamita con verduras
55min
Ensalada de trigo sarraceno con pollo
40min
Ensalada tibia de bulgur con calabaza
50min
Poke de bulgur con judías rojas y atún (Cocción de arroz)
45min
Pasta de lenteja roja con espinacas, tomates secos y nueces
20 min