Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de agua
-
250
g de judías verdes redondas frescas en trozos (2-3 cm)
lub 250 g de judías verdes planas frescas en trozos (2-3 cm) -
200
g de fideos orientales transparentes (celofán)
lub 200 g de fideos orientales de arroz (celofán) - 1 zanahoria (aprox. 80 g), en trozos (2-3 cm)
- 40 g de aceite de sésamo
- 80 g de cebolleta en juliana
- 30 g de salsa de soja
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 741 kJ / 177 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 17.2 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 455.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30 min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 min
Brócoli con salsa de garbanzos
30 min
Guisantes con jamón y huevos poché
25min
Penne rigate con setas para dos
25min
Ensalada de quinoa con judías verdes
30 min
Pasta risottata con coliflor y judías verdes
20 Min
Noodles con setas, brotes de soja y tomates cherry para dos
15 Min
Arroz con brócoli, atún y aguacate
30 min
Arroz vietnamita con verduras
55 Min
Pasta integral con verduras y queso fresco
35 Min
Pasta de lenteja roja con espinacas, tomates secos y nueces
20 Min