Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de aceite de oliva
-
30
g de zumo de limón
lub 30 g de zumo de naranja - 15 g de salsa de soja
- 1 cucharadita de mostaza
- 1250 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de puerro (solo las parte blanca) en rodajas de 1,5 cm
- 4 huevos fríos
- 20 - 30 g de avellanas tostadas troceadas
- 40 g de queso parmesano en lascas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1507 kJ / 360 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 26.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1044.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bacalao con puré de guisantes
30 Min
Crema de brócoli con gorgonzola y picatostes crujientes
1 Std.
Calabaza rellena a la provenzal
1 Std. 10 Min
Ensalada de patata y coliflor
1 Std. 30 Min
Crema de guisantes a la menta
20 Min
Pastel crujiente de verduras y garbanzos
1 Std. 10 Min
Pastel de queso con jamón y brócoli
45 Min
Ensalada de pepino con eneldo y salsa de yogur
10 Min
Pizza alsaciana con salmón, champiñón y rúcula
40 Min
Sopa francesa de cebolla
1 Std.
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50 Min
Coliflor con pesto de pistachos
1 Std.