Wersje kompatybilne
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Carrot and Ginger Sauce
- 2 ½ cm ginger, fresh, in pieces
- 1 stalk lemon grass, fresh, in pieces (2.5 cm)
- 1 serrano pepper, deseeded, in pieces
- 1 shallot, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 10 fresh cilantro leaves
- 10 fresh mint leaves
- 225 g carrot juice
- 115 g coconut milk, canned
- 60 g white wine
- ½ tsp lime juice
- ½ tsp kosher salt, Diamond Crystal®
Seared Scallops
-
12
Atlantic deep-sea scallops, fresh, designation U10
lub 12 scallops, large or jumbo, previously frozen - kosher salt, Diamond Crystal®, to taste
-
1
tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed
lub 1 tbsp butter, unsalted, as needed - 2 garlic cloves, crushed, skin on
- 2 sprigs thyme, fresh, leaves only (opcjonalnie)
- fleur de sel, as needed
- 10 fresh cilantro leaves, to garnish
- 1 lime, cut into wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 801 mg
Alternatywne przepisy
Collagen Soup Broth
8 godz. 25 min
Chicken and Bulgur Soup
40min
Beer Pickles
Brak ocen
Curry potato soup
35min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8 Std.
Vegetable liquid stock (TM6)
3h 15 min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 godz. 40 min
Shrimp and Crab Stack
25min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Bread stew with tomato and onion
Brak ocen
Apricot yoghurt dip with curry
10 min
Béarnaise Sauce
20min