![Stuffed peppers with rice and tomato sauce Stuffed peppers with rice and tomato sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6D54C5D5-8080-47E2-821B-A4B400E6AE9B/Derivates/4DCD19B1-2DFF-47D1-8B12-6E8FB1290AA1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Stuffed peppers with rice
- 70 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (opcjonalnie)
- 300 g beef mince
- 2 slices white bread, cut in pieces
- 20 g mustard
- ½ tsp salt
- 1 tsp ground sweet paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 egg
- 4 peppers, red, green or yellow
- 1200 g water
-
2
vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
lub 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g parboiled rice
Tomato sauce
- 40 g butter, cut in pieces
- 40 g flour
- 500 g crushed tomatoes, canned
- 50 g tomato purée (concentrated)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp sugar
- 1 tsp lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2712 kJ / 648 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 8.3 g
Alternatywne przepisy
Beef Stroganoff
1hod.
Beef Stroganoff
1hod.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1hod. 10min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45 Min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Beef Stroganoff
1hod.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1hod.
Meatloaf
1 godz. 20 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Beef with Mushrooms
30min
Linguine with Bacon and Prawns
35 min