Urządzenia i Akcesoria
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Stuffed peppers with rice
-
onions cut in halves70 g
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
beef mince300 g
-
white bread cut in pieces2 slices
-
mustard20 g
-
salt½ tsp
-
ground sweet paprika1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg1
-
peppers red, green or yellow4
-
water1200 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (each for 0.5 l)2
-
parboiled rice250 g
Tomato sauce
-
butter cut in pieces40 g
-
flour40 g
-
crushed tomatoes, canned500 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
2712 kJ /
648 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
8.3 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Chicken Provencale
1 godz.
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45 min
Creamy courgette soup
25 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1 godz. 15 min