Urządzenia i Akcesoria
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Stuffed peppers with rice
-
onions cut in halves70 g
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
beef mince300 g
-
white bread cut in pieces2 slices
-
mustard20 g
-
salt½ tsp
-
ground sweet paprika1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg1
-
peppers red, green or yellow4
-
water1200 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (each for 0.5 l)2
-
parboiled rice250 g
Tomato sauce
-
butter cut in pieces40 g
-
flour40 g
-
crushed tomatoes, canned500 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
2712 kJ /
648 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
8.3 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Chilli con carne
40 min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Meatballs with tomato sauce
45 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min