Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 slices
Składniki
-
water400 g
-
eggs6
-
white bread fresh or stale, cut in pieces50 g
-
milk100 g
-
oil20 g
-
onions cut in halves80 g
-
mixed minced meat (e.g. pork and beef)800 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground sweet paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
13 g
Kalorie
694 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Cottage pie
1 godz. 15 min
Chilli con carne
40 min
Quiche Lorraine
50 min
Potato cakes
45 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Potato and Cheese Bites
2 godz.
Cheesecake (unbaked)
5 godz. 30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Apple cake
1 godz.
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min