Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 slices
Składniki
-
water400 g
-
eggs6
-
white bread fresh or stale, cut in pieces50 g
-
milk100 g
-
oil20 g
-
onions cut in halves80 g
-
mixed minced meat (e.g. pork and beef)800 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground sweet paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
13 g
Kalorie
694 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Chicken Provencale
1 godz.
Rice pudding
1 godz.
Chilli con carne
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Meat Loaf
1 godz. 20 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Beef with Mushrooms
30 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Apple cake
1 godz.
Meatballs with tomato sauce
45 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min