Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 slices
Składniki
-
water400 g
-
eggs6
-
white bread fresh or stale, cut in pieces50 g
-
milk100 g
-
oil20 g
-
onions cut in halves80 g
-
mixed minced meat (e.g. pork and beef)800 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground sweet paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
13 g
Kalorie
694 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Chilli con carne
40 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min