Urządzenia i Akcesoria
Holiday Brisket
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
beef brisket first or second cut2270 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
carrot (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)1
-
celery stalk (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)1
-
onion (approx. 340 g), cut into pieces1
-
water divided790 g
-
beef stock paste divided4 tsp
-
brown sugar60 g
-
Worcestershire sauce15 g
-
60 g red wine vinegarbalsamic vinegar60 g
-
tomato paste45 g
-
tamari sauce30 g
-
paprika1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
dried red chilli flakes¼ tsp
-
parsley, fresh to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
696 mg
Białko
54 g
Kalorie
2782 kJ /
665 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ossobuco Milanese
3 godz. 25 min
Baked Pork Loin with Rice
1 godz. 20 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Brak ocen
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 godz. 30 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Beef stock paste
3 godz.
Classic beef burgers
1 godz.
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min