![Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2DED3B47-1120-416B-AA2A-B33EC5751C33/Derivates/AECC602E-40D3-4209-9A78-D9377041E25E.jpg)
Wersje kompatybilne
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g shallots, cut in halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled, thinly sliced (2 mm)
-
60
g Seville orange marmalade
lub 60 g orange marmalade plus 1 tbsp lemon juice - 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
-
20
g balsamic vinegar
lub 20 g sherry vinegar - 50 g port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp freshly ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless, boneless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3136 kJ / 750 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 4.4 g
Alternatywne przepisy
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Ratatouille
40 min
Boiled eggs
20 min
Cod with citrus butter
50 min
Apple cake
1 godz.
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Baked spinach and eggs
40 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min