Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water14 oz
-
carrots in pieces4 ½ oz
-
celery root (celeriac) in pieces2 oz
-
2 oz fresh parsleycelery leaves2 oz
-
1 heaping tsp homemade chicken stock pastechicken stock cube1
-
chicken breast fillets sliced (2 in. x ¾ in.)24 oz
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
freshly ground pepper plus extra to taste¼ tsp
-
button mushrooms sliced5 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
cream3 ½ oz
-
Worcestershire sauce (opcjonalnie)1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter in pieces1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
439.7 mg
Białko
42 g
Kalorie
1520.7 kJ /
363.5 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Shrimp Scampi
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chicken Marsala
40 min