Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g Wasser
- 400 g Erbsen, TK
- 500 g Tintenfischringe (siehe Tipp)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Cherry-Tomaten und etwas mehr zum Garnieren
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1115 kJ / 266 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Erbsen-Cremesuppe
40min
Erbsen-Ingwer-Suppe, Zitronenlachs mit Brokkoli
1h
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 min
Kokossuppe mit Garnelen
35 min
Hähnchen-Zucchini-Erbsen-Puffer mit Gurkensalat
1h 30min
Cremige Garnelen-Suppe
45 min
Spargel-Kartoffelsüppchen mit Zitronengras
35 min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Garnelen-Gemüse-Salat
40min
Zweierlei Erbsensuppe
50min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50min
Kartoffel-Kokos-Suppe mit Lachs
30 min