Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g Rettich, weiß, lang
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 4 - 5 Kapern, abgetropft
- 1 Sardellenfilet, in Salz eingelegt (Anchovi), abgetropft
- 100 g Crème légère
- 70 g fettarme Milch
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Rucola
- 30 g Parmesan, gehobelt
- Pfeffer, gemahlen zum Würzen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1654 kJ / 396 kcal
- Białko
- 55 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 8.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1 godz.
Oeuf Cocotte
30 min
Lachsbuletten
40min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Gefüllte Pimientos de Padrón
25 min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Eier im Glas auf Rahmspinat
1 Std. 15 Min
Thunfischsauce mit Joghurt
5min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 min