![Ravanello Tonnato Ravanello Tonnato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7B9CFA66-F65D-4459-96C9-9C62777AC359/Derivates/cef47887-6990-4d80-bce0-1dd1b0a890e9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g Rettich, weiß, lang
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 4 - 5 Kapern, abgetropft
- 1 Sardellenfilet, in Salz eingelegt (Anchovi), abgetropft
- 100 g Crème légère
- 70 g fettarme Milch
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Rucola
- 30 g Parmesan, gehobelt
- Pfeffer, gemahlen zum Würzen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1654 kJ / 396 kcal
- Białko
- 55 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 8.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1 Std. 30 Min
Lachscreme mit Endiviensalat
2 godz.
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 Std. 30 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Putello Tonnato
4 Std.
Saibling mit Artischocken
40 min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 min
Tomato Tonnato
15min
Vitello Tonnato
48 Std.
Forellenmousse
5 Min