Urządzenia i Akcesoria
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Porree längs halbiert, in Stücken (5 cm)500 g
-
Wasser500 g
-
Lorbeerblätter2
-
Pfefferkörner, schwarz20
-
Butter15 g
-
Mehl10 g
-
Milch115 g
-
Crème fraîche65 g
-
körniger Senf25 g
-
Zitronensaft5 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
599 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paris, mon Amour!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Erbsen nach Florentiner Art
25 min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 godz.
Lila Blumenkohlsalat mit Zitronendressing
35 min
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1 godz. 50 min
Sauce mit rotem Radicchio
25 min
Feldsalat mit Linsen
2 godz. 15 min
Linsenbraten mit Zwiebelsauce und Rosenkohl
9 godz. 45 min
Grüne Bohnen mit Erdnüssen
15 min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 min
Fenchelgemüse
30 min
Möhrengemüse mit Frühlingszwiebeln
20 min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15 min