Knusprige Onsen-Eier

5.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 Portionen

Składniki

  • Panko
    150 g
  • Weißkohl in Stücken (ca. 3 cm)
    200 g
  • Wasser
    1000 g
  • Eier (Gr. M), zimmerwarm
    6
  • Öl zum Braten
  • Teriyaki-Sauce zum Beträufeln
    6 EL
  • rote Chilischote, frisch in dünnen Ringen, zum Bestreuen
    1
  • frischer Koriander, abgezupft gehackt, zum Garnieren

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 198 kcal / 828 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 821 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...