Fondue Chinoise

Fondue Chinoise

4.7 41 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 Portionen

Składniki

  • Rinderbeinscheiben (insgesamt ca. 1000 g)
    2
  • Öl
    40 g
  • Zwiebeln geachtelt
    100 g
  • Möhre in Scheiben
    90 g
  • Sellerie in Stücken
    30 g
  • Porree nur das Weiße, in Ringen
    50 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Rotwein, trocken
    200 g
  • Rinderfond (siehe Tipp)
    1000 - 1200 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfefferkörner, schwarz
    10
  • Pimentkörner
    5
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1

Wartości odżywcze na 4 Portionen

Kalorie 924 kcal / 3864 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 92 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 8.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...