Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 168 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube1000 g
-
sea salt3 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
728 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
130.8 kJ /
31.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macadamia chocolate cookies
45 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Quinoa, Nut and Dairy Free Muesli Slice
1 godz. 45 min
Banana and oatmeal energy bars
35 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
I love U fruit and seed bars
35 min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Energy breakfast bars
40 min
Melting moments with strawberry cream
45 min