Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 168 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube1000 g
-
sea salt3 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
728 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
130.8 kJ /
31.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
I love U fruit and seed bars
35 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 godz. 10 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 godz. 10 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Crunchy nut snaps
3 godz. 45 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Melting moments with strawberry cream
45 min
Creamy yoghurt ice cream
24 godz. 10 min
Protein-packed paleo loaf
1 godz. 10 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
CADA (4 ingredient muesli)
10 min