Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 168 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube1000 g
-
sea salt3 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
728 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
130.8 kJ /
31.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 godz. 35 min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
No waste vegetable stock concentrate
25 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Apple cider dressing
5 min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 min
Zucchini cheddar slice
45 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min