Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 168 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube1000 g
-
sea salt3 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
728 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
130.8 kJ /
31.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Zhoug (Diabetes)
10 min
Pears in orange syrup
45 min
Raw snickers slice
55 min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min