Urządzenia i Akcesoria
Bolognese sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
celery trimmed and cut into pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
carrot (approx. 170 g), cut into pieces (2 cm)1
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
olive oil50 g
-
pork mince (coarsely minced - see Tips)250 g
-
beef mince (coarsely minced - see Tips)250 g
-
fresh bay leaf1
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
red wine50 g
-
tomato paste100 - 150 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fresh basil leaves only, for serving (optional)1 sprig
-
Parmesan cheese grated, for serving (optional)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
512.8 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
2500 kJ /
597.5 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef ragu
1 godz. 25 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Butter chicken
55 min
Beef stroganoff
35 min
Mashed potatoes
40 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Spaghetti carbonara
35 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Steamed rice
25 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Thai chilli chicken and basil
30 min