Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
TM6 TM5

Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice

4.7 (15 ocen)

Składniki

Maple Glaze

  • 2 tsp corn starch
  • 3 oz chicken stock
  • 6 oz maple syrup
  • 1 ½ oz stone ground mustard, to taste
  • ¼ tsp garlic powder
  • 1 pinch salt

Chicken Parcels

  • 4 chicken breasts, skinless, boneless
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season

Steaming

  • ½ oz olive oil
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp salt, plus extra to season
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • ⅛ tsp ground turmeric
  • 7 oz long-grain white rice
  • 2 oz dried cranberries (opcjonalnie)
    lub 2 oz raisins (opcjonalnie)
  • 24 oz chicken stock
  • 8 oz acorn squash, washed, cut into rings or wedges (1 in), seeded
  • cinnamon, to sprinkle
  • 4 tbsp toasted pine nuts, to garnish (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2682.8 kJ / 641.2 kcal
Białko
48.1 g
Węglowodany
82.4 g
Tłuszcz
10.8 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Błonnik
1.7 g
Sód
816.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy