![Thai Curry Noodles Thai Curry Noodles](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26780BBD-AC0A-4428-90CF-6D6548720344/Derivates/b76e5a604bd184ccca74cbbbb6ee005349b53cba.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz cilantro (approx. 25 sprigs)
- 8 oz rice noodles (Pad Thai style)
- hot water, to cover and soak noodles
- 1 oz coconut oil
- 4 oz onions, halved
- 1 garlic clove
- 13 oz coconut milk (approx. 1 can)
- 4 oz water
- 4 oz Thai red curry paste
- ½ oz soy sauce
- 2 tsp coconut sugar, optional
- 4 oz red bell peppers, sliced (¼ in.) then halved
- 4 oz yellow bell peppers, sliced (¼ in.) then halved
- 4 oz snow peas, halved lengthways
-
½
oz lime juice
lub ½ oz rice wine vinegar - 2 tbsp toasted sesame seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2394.1 kJ / 572.2 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 69.6 g
- Tłuszcz
- 24.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.6 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 461.7 mg
Alternatywne przepisy
Vegetarian Chili
50min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 dk
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Greek Vegetables
1sa
Mushroom Stroganoff
30 dk
Pasta Primavera
50min
Pumpkin Curry
45min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1sa
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 dk
Tofu Stew
30 dk
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min