Thai Curry Noodles
TM6 TM5

Thai Curry Noodles

3.3 (61 ocen)

Składniki

  • ½ oz cilantro (approx. 25 sprigs)
  • 8 oz rice noodles (Pad Thai style)
  • hot water, to cover and soak noodles
  • 1 oz coconut oil
  • 4 oz onions, halved
  • 1 garlic clove
  • 13 oz coconut milk (approx. 1 can)
  • 4 oz water
  • 4 oz Thai red curry paste
  • ½ oz soy sauce
  • 2 tsp coconut sugar, optional
  • 4 oz red bell peppers, sliced (¼ in.) then halved
  • 4 oz yellow bell peppers, sliced (¼ in.) then halved
  • 4 oz snow peas, halved lengthways
  • ½ oz lime juice
    lub ½ oz rice wine vinegar
  • 2 tbsp toasted sesame seeds

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2394.1 kJ / 572.2 kcal
Białko
10.5 g
Węglowodany
69.6 g
Tłuszcz
24.9 g
Tłuszcz nasycony
19.6 g
Błonnik
6.3 g
Sód
461.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy