Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 orange pelée à vif (150 g de chair env.)
- 50 g de sucre de canne
- 120 g de gin
- 30 g de jus de citron
- 6 glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 1254.5 kJ / 299.5 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 33.5 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 13 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse au chocolat fruitée
50min
Caipirinha de mangue
5 Min
Liqueur de vin chaud
20 min
Virgin caïpirinha
15min
Daiquiri aux fraises
10 min
Milkshake cappuccino
10 min
White Lady givré
3h
Virgin mojito aux fruits de la Passion
10 min
Grog au citron, miel et rhum
15min
Cocktail Amaretto sour
10 min
Gin Fizz
5 Min
Piña colada
5 Min